Intra Hoof-fit gel za njegu papaka

Gel za papke bez antibiotika, bez karence i iritacije kože. Dokazani rezultati već unutar 5 dana.

Opširnije

Intra Repiderma - sprej za oporavak kože životinja bez antibiotika

Sprej na bazi keliranih minerala za oporavak i zaštitu kože. Bioaktivan na površini i u unutrašnjosti kože. Patentirana formula mikroniziranih minerala: osigurano upijanje aktivne tvari. Ne sadrži antibiotike.

Opširnije

Toxfin - Inaktivator mikotoksina

Spriječava trovanje mikotoksinima, poboljšava sigurnost stočne hrane i podržava zahtjeve HACCP-a

Opširnije

Kembind Maxi Dry - vezivo za peletiranje

Visokoučinkovito vezivo za peletiranje za sve vrste stočne hrane. Svi sastojci veziva odobreni su od strane europske (EU) regulative i FDA.

Opširnije

Bronchimax - prirodni biljni dodatak za životinje

Prirodni biljni kompleks koji štiti respiratorni sustav i podiže opću otpornost organizma životinje. Povećava profitabilnost proizvodnje kod svinja, prasadi, muznih krava, tovne junadi, brojlera i nesilica.

Opširnije

Kofasil S

Biološki inokulant za silažu. Savršena higijena silaže za hranidbu životinja i proizvodnju bioplina, silažna masa se stabilizira već nakon 3-4 dana (ovisno o okolnoj temperaturi). Sprječava rast plijesni i stvaranje mikotoksina, te gubitke silaže i energije. Koristi se za silažu cijele kukuruzne biljke, zrna kukuruza, cijele biljke žitarica i silažu trave.

Opširnije

Kofasil LAC

Bakterijski inokulant za sjenažu. Homofermentativni bakterijski pripravak za poboljšanje kvalitete fermentacije silaže trava, mahunarki i cijele biljke žitarica.

Opširnije

Kofasil LIFE

Biološki dodatak za siliranje kojeg uzgajate sami. Homofermentativni bakterijski pripravak - inokulant za siliranje za poboljšanje kvalitete fermentiranja silaže trava, mahunarki i cijele biljke žitarica.

Opširnije

Intra Hoof-Fit - program za njegu papaka krava i ovaca

Nagrađivana linija proizvoda za njegu papaka s dokazanim rezultatima nizozemskog proizvođača Intracare. Prvi proizvod bez antibiotika na svijetu koji učinkovito rješava problem digitalnog dermatitisa (Mortellaro).

Opširnije

Intra Hydrocare - za dezinfekciju sustava za napajanje i staklenika

Snažano sredstvo za čišćenje i dezinfekciju sustava za napajanje i staklenika. Prikladan za korištenje u svim uvjetima uzgoja životinja, u punom ili praznom objektu. Siguran za ljude, životinje i opremu. Prikladan za sve vrste sustava za napajanje.

Opširnije

Sprayfo Lamb - Mliječna zamjenica za janjad i jarad

Mliječna zamjenica za janjad i jarad koja u potpunosti može zamijeniti ovčje / kozje mlijeko tijekom cijelog dojnog razdoblja.

Opširnije

Volostrum - kolostrum za janjad i jarad

Kolostrumom osiguravamo energiju koja je neophodna za zdravi rast i razvoj, prevenciju hipotermije i preživljavanje u prvim danima života.

Opširnije

Tester za gravidnost (bremenitost) ovaca, koza i krmača

HK testeri za gravidnost (bremenitost) ovaca i koza, te suprasnost krmača, njemačkog proizvođača Rheintechnik.

Opširnije

Kofasil LIQUID

Provjereni dodatak za siliranje koji brine o kvaliteti fermentacije silaže trava, mahunarki i cijele biljke žitarica.

Opširnije

MEGAFAT 88 - zaštićene masti za povećanje proizvodnje mliječne masti

MEGAFAT 88 namijenjen je za preživače u laktaciji i povećanje udjela mliječne masti. Sadrži visoki koncentraciju C-16 (palmitinskih) masnih kiselina koje dokazano povećavaju proizvodnju mliječnih masti. MEGAFAT 88 je dizajniran kako bi zadovoljio individualne zahtjeve prema proizvodnim ciljevima.

Opširnije

Intra Power Foam - snažno alkalno sredstvo u pjeni za čišćenje staja

Intra Power Foam je sredstvo za čišćenje u obliku pjene visoke alkalnosti, idealno za zahtjevnije postupke čišćenja, ali i za povremeno čišćenje staja. 

Opširnije

Intra Multi-Des GA - dezinficijens koji uvijek pobjeđuje

Nov pristup dezinfekciji po vrlo pristupačnoj cijeni. Intra Multi-DES GA je rješenje za siguran uspjeh. Proizvodne kompanije koje se bave stočarstvom, ribogojstvom, preradom hrane, transportom životinja i skladištenjem stočne hrane sve su izabrale snažni Intra Multi-Des GA za efikasnu dezinfekciju.

Opširnije

Fumagri OPP - učinkovito sredstvo za dezinfekciju

Fumagri OPP je sredstvo za dezinfekciju uzgojnih prostora i opreme, kao i dezinfekciju prostora za preradu, pripremu, skladištenje i transport hrane za životinje. Jedina stvarna alternativa formaldehidu zahvaljujući visokoj učinkovitosti i potpunoj odsutnosti toksičnosti.

Opširnije